Cestujte štýlovo – Samsonite kufre

Cestujte štýlovo - Samsonite kufre

Aerodynamický dizajn s exkluzívnou štruktúrou materiálu nastupuje v novej kolekcii Aeris generácie ľahkých polypropylénových batožiny, u ktorých oceníte nízku hmotnosť a dlhú životnosť materiálu. Pestrá paleta farieb vám dá možnosť odlíšiť sa v nudné šedi nevýrazných batožiny. Čierna, námornícka modrá, červená, ružová, tyrkysová, curacao alebo aníz.

Dominantná je kolekcia Samsonite kombinujúca klasický dizajn a výrazné farby. Nové varianty farieb sú v odtieňoch diamant alebo s vysokým leskom. Ak chcete štýlovo cestovať a radi sa bavíte, je pre vás Bright Lite ideálnou voľbou. Tento kufor sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, vysokou odolnosťou materiálu, ktorý je chránený špeciálnou technológiou pred trieštivým rozbitím.

Tohtoročný hitom je Tideline evokujúce luxusným dizajnom s metalickým finišom. S touto kolekciou si môžete dopriať vytúžený luxus na cestách za prijateľnú cenu.

Cosmolite je najpredávanejší kolekciou značky Samsonite. Unikátny dizajn len podčiarkuje patentovaný materiál Curve, ktorý vašim batožine zaistí extrémne nízku hmotnosť, ale až neuveriteľnú odolnosť. Batožinu Cosmolite oceníte kdekoľvek na svojich cestách. Už nebudete musieť platiť vysoké poplatky za nadváhu batožiny, ani sa obávať poškodenia batožiny pri nešetrnej manipulácii na letiskách. Všetkým týmto nástrahám Cosmolite bez problémov odolá. Teraz je v novej limitovanej zlatej farbe.

Pre všetkých obdivovateľov kolekcie Cosmolite, ktorý je však jej dizajn až príliš odvážny, vytvorili konštruktéri značky Samsonite konzervatívnejší verziu.

Vráťte sa späť do dávnych čias, kedy cestovanie malo čaro neznáma a istú dávku dobrodružstva. Vintage bola starostlivo vytvorená skúsenými dizajnérmi, ktorý doplnili kúsok luxusným materiálom v klasickej farbe so štipkou moderny. Zvolené textílie sa vyznačujú vysokou odolnosťou a ozdobné prepracované detaily sú z pravej kože. Vintage si zamilujete, pre jeho jednoduchosť a nezameniteľnosť. Rovnako ako navonok, je u každej batožiny prepracovaný aj interiér, ktorý zaistí komfortné cestovanie a prehľadné balenie batožiny.

S batožinou Freelifer sa už teraz môžete zbaliť a vyraziť v ústrety novým dobrodružstvám. Ideálne je nielen na ďaleké cesty, ale aj k bežnému dennému použitiu v rušných uliciach veľkomesta. Široká ponuka typov batožiny ponúka takmer neobmedzené možnosti. Batožiny sú z kvalitnej textílie, ktorý je u typov na notebooky vystužená, aby im poskytla dostatočnú ochranu. Cestovné tašky a kufor sú vybavené kolieskami, ktoré sú pripravené zdolať všetky pouličné nástrahy.

Jedinečná kolekcia batožiny nesúca meno slávnej stajne pretekárskych vozidiel Formuly 1, McLaren je rozdelená do dvoch častí. McLaren Sport travel je škrupinová batožina inšpirovaná dizajnom vozidiel stajne McLaren, zatiaľ čo verzia Sport je jej hybridný variantom, ktorý kombinuje robustný materiál a nízku hmotnosť. Batožina oboch kolekcií vynikajú tými najlepšími vlastnosťami a poskytnú vám na cestách ten najvyšší komfort. Vnútorné vybavenie batožiny zaručí poriadok a čistotu, kolieska s odpružením hladkú jazdu po akomkoľvek povrchu a jedinečná konštrukcia tie najlepšie manévrovacie možnosti.

Nezabúdajte na deti, malí zákazníci sú nároční na dizajn. Musí byť pekný, ale praktický zároveň, aby sa páčil aj ich rodičom. Samsonite oživil kolekciu Sammies o 3 nové motívy. Pre dievčatká tu je prekrásny ružový motýlik a pre chlapcov aj dievčatá potom motív medveďa a slona.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *